De System Center User Group organiseert regelmatig bijeenkomsten waarbij kennis wordt uitgewisseld over System Center, Azure en Hyper-V technologie. Op deze pagina vind je meer informatie over upcoming events van System Center User Group NL.

System Center User Group NL & Hyper-V.NU presenting “Theme Night – Hybrid Identity & Business Continuity” – 27 mei 2015

 

SCUG.5003_theme-night_logo_Hybrid_Cloud_v01

Wat een geweldige maand hebben wij IT-pro’s in het vooruitzicht! Deze maand staat vol van grote evenementen zoals //Build 2015 en Microsoft Ignite waarbij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Cloud, Windows 10, Windows Server, Continuum en Hololens worden aangekondigd.

De System Center User Group NL & Hyper-V.NU bieden jou op woensdag 27 mei de kans om dichter bij huis deze nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen. Voorafgaand aan Techdays 2015 organiseren we “Theme Night – Azure to the rescue: Hybrid Identity & Business Continuity”.

“Theme Night – Hybrid Identity & Business Continuity”
Simon-May-headIn deze tweede editie van “Theme Night” hebben we Simon May (Enterprise Devices Infrastructuralist at Microsoft) – bekend van o.a. The Endpoint Zone met Brad Anderson – en Sergio Pattinama (Business Development Manager Disaster Recovery at Microsoft) bereid gevonden om ons in een paar uur bij te praten op het gebied van Hybrid Identity, Windows 10 en Business Continuity op basis van Azure Site Recovery (ASR). In de eerste sessie neemt Simon May ons mee in de wereld van Hybrid Identity. Hoe leg je de koppeling tussen on-premise Active Directory en Azure Active Directory? En waarom is dit een belangrijk onderdeel van Microsoft Online Cloud diensten zoals Azure, Office 365 en Microsoft Intune?

Sergio Pattinama

Vervolgens laat Sergio zien hoe je met Azure Site Recovery op eenvoudige wijze disaster recovery scenario’s voor Hyper-V, VMware VM’s kan inregelen. Replicatie naar eigen datacenter, hostingproviders of naar Azure behoren daarbij tot de mogelijkheden. Tijdens de afsluitende sessie zal Simon ons mee nemen in de wereld van Windows 10. Alle ins en outs van Enterprise Mobility zullen in deze sessie de revue passeren.

Programma

Vrijkaart Techdays 2015
Tijdens het event zullen we ook een vrijkaart verloten welke toegang geeft tot Techdays 2015 op 28 en 29 mei! De 17e editie van dit technisch top-event, mag je als IT-professional of developer echt niet missen. Ook dit jaar kunt je weer kiezen uit meer dan honderdvijftig sessies van (inter)nationale topsprekers.

Ter afsluiting is er aan het eind van het programma een borrel! Onder het genot van een hapje en een drankje biedt dit gelegenheid om de sprekers, MVP’s en experts vragen te stellen die tijdens de sessies niet aan bod zijn gekomen. We zijn deze eerste Theme Night te gast bij Inovativ, gevestigd op Startbaan 8 te Amstelveen.

Ben jij net zo enthousiast als ons? Schrijf je dan hier of via de onderstaande Eventbrite widget snel in!

Tickets online verkopen via Eventbrite

Locatie
Inovativ
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen
Routebeschrijving

Inschrijven
We streven ernaar om onze events laagdrempelig en daar waar mogelijk kosteloos te organiseren. Ook dit event is vrij toegankelijk waarbij inschrijving volstaat. We proberen het aantal no-shows zo klein mogelijk te houden, daar kun jij aan bijdragen. Hoe? Door je alleen op te geven als je ook daadwerkelijk kunt komen.

Wat houden deze “Theme Nights” in?
Tijdens deze bijeenkomsten praten wij jou bij over wat nieuw is binnen Azure, Hyper-V & System Center! De ontwikkelingen in IT-land gaan ontzettend hard, het wordt dan ook steeds moeilijker om alle facetten van Azure, Hyper-V & System Center in één avond te bespreken en daarnaast te blijven voldoen aan ieder zijn verwachting. Dus volgens ons is er maar één oplossing; “Theme Nights”. Wij zorgen ervoor dat jullie in een paar uur helemaal bijgepraat worden door (internationale) topsprekers en MVP’s, binnen een bepaald thema.

Sponsoren
Zonder sponsoren kunnen wij dit event niet mogelijk maken! Onze dank gaat uit naar inovativ voor het mogelijk maken van dit event. Schrijf je dus snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Namens Inovativ, Hyper-V.nu en SCUG.NL hopen we je woensdag 27 mei te verwelkomen in Amstelveen!

TechDays2015_940x160