Inter Access nieuwe sponsor System Center User Group Nederland

We zijn erg blij om Inter Access als nieuwe sponsor van de System Center User Groep Nederland te mogen verwelkomen! Als user group is het van wezenlijk belang om te beschikken over sponsoren die community intiatieven mogelijk maken. Dit onderstreept de visie van Inter Access om mensen, techniek en community’s slimmer te verbinden. Mensen samen brengen om kennis en ervaring met elkaar te delen.

inter_access_logo

Over Inter Access

Inter Access is een vooraanstaande IT-dienstverlener die in een snel veranderende wereld bedrijven helpt bij het slimmer verbinden van systemen, mensen en organisaties. Het bedrijf richt zich op vier sectoren: overheid, financiële dienstverlening, zorg en zakelijke dienstverlening. Op basis van diepgaande kennis van de klant en zijn omgeving kan Inter Access vorm geven aan deze slimme verbindingen, met als resultaat meer efficiency, een betere dienstverlening aan de klant van de klant en een effectievere samenwerking binnen en tussen organisaties.

Kenmerkend voor de middelgrote organisatie Inter Access is de betrokken relatie met klanten, medewerkers en business partners. Dit in combinatie met een diepgaande kennis van applicaties en infrastructuren vormt de basis voor het succesvol uitvoeren van complexe projecten. Inter Access verliest ook de wereld om zich heen niet uit het oog. Het bedrijf draagt belangeloos bij aan IT-projecten in ontwikkelingslanden en werkt gericht aan duurzaamheid en milieu. Ook dat ziet Inter Access als een vorm van slimmer verbinden.

Voor meer informatie: www.interaccess.nl

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Share on Facebook0