System Center Summer Night – “Bring A friend” actie

Het is bijna zover; de tweede editie van de System Center Summer Night op 26 juni 2014 is bijna daar! Inmiddels zijn er ruim 80 kaarten verkocht, daar zijn wij erg blij mee! Echter, de locatie biedt ruimte voor meer System Center, Hyper-V en Azure fanaten :-). Wij gaan voor een full-packed event daarom starten wij vanaf vandaag een “Bring a Friend” actie.

Dit betekent dat je iemand gratis mag meenemen! Registreer je dus vandaag nog en nodig iemand uit. Naast enorm veel System Center, Azure en Hyper-V content zorgen wij voor een gezellige afsluiting met een BBQ en drankjes. Daarnaast wordt er tijdens de System Center Summer Night een toegangskaart  verloot voor de System Center Universe in Basel (Zwitserland).

De “Bring a Friend” actie werkt als volgt. Ga naar de registratiewebiste en registreer jezelf voor het evenement. Automatisch wordt er na enkele uren een code naar je emailadres gestuurd. Met deze code kun jij, of degene die je meebrengt, registeren voor dit event.

Door deze actie verwachten we een run op de resterende toegangskaarten. Wacht dus niet te lang! Deze actie geldt zolang er plek is – OP = OP.

Tot 26 juni bij de System Center Summer Night!

Namens de organisatie,
System Center User Group & Hyper-V.nu

Ps. Wil je weten welke content de System Center Summer Night bevat? Klik dan hier.
Pss. Swedish Chef is also doing some preperation! Follow his tour in Holland via twitter.

fotoSC2

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Share on Facebook0