System Center User Group NL & Hyper-V.NU presenting “Theme Night – Hybrid Cloud”

SCUG.5001_theme-night_logo_Hybrid_Cloud_def
Na het succes van de jaarlijkse “System Center Summer Night” zijn Hyper-V.nu en de System Center User Group een nieuwe weg ingeslagen. SCUG.NL en Hyper-V.nu slaan wederom de handen in één en organiseren gezamenlijk dit jaar meerdere “Theme Nights”. Tijdens deze bijeenkomsten praten wij jou bij over wat nieuw is binnen Azure, Hyper-V & System Center! De ontwikkelingen in IT-land gaan ontzettend hard, het wordt dan ook steeds moeilijker om alle facetten van Azure, Hyper-V & System Center in één avond te bespreken en daarnaast te blijven voldoen aan ieder zijn verwachting. Dus volgens ons is er maar één oplossing; “Theme Nights”.

Wat houden deze “Theme Nights” in?
Wij zorgen ervoor dat jullie in een paar uur helemaal bijgepraat worden door (internationale) topsprekers en MVP’s, binnen een bepaald thema. Ben jij een echte Service Manager liefhebber en interesseert Hyper-V je eigenlijk weinig, geen enkel probleem! Schrijf je in voor de Service Manager “Theme Night” en je zal geen live migration voorbij zien komen.

Alles over “Theme Night – Hybrid Cloud”
In deze editie van “Theme Night – Hybrid Cloud” gaan we er vanuit dat de private cloud stack op basis van Windows Azure Pack al in-place is en we doorbouwen op de omgeving. Wat kunnen we nou eigenlijk doen zodra Windows Azure Pack staat? Na het ontvangst gaan we eerst heerlijk dineren, wellicht aan de vroege kant maar dan kunnen we de rest van de avond gelijk doorpakken zonder lange onderbrekingen.

In de eerste sessie gaan we VM Roles uitrollen i.c.m. Powershell Desired State Configuration (DSC). Netwerk Virtualisatie mag niet ontbreken in de Hyrbid Cloud, we zullen live de NVGRE Gateway’s opzetten en werkend maken in de tweede sessie. Tot slot creëren we de connectie naar de Public Cloud en rollen we een klant omgeving uit, on-premise en in de cloud, met Service Management Automation (SMA). Het programma ziet er als volgt uit;

Programma

  • 16:30 – 17:00 uur: Ontvangst
  • 17:00 – 18:00 uur: Diner
  • 18:00 – 19:00 uur: VM Roles i.c.m. Powershell DSC – Ben Gelens
  • 19:00 – 19:15 uur: Pauze
  • 19:15 – 20:15 uur: Netwerk Virtualisatie in de Hybrid Cloud – Mark Scholman
  • 20:15 – 20:30 uur: Pauze
  • 20:30 – 21:30 uur: Hybrid Cloud met SMA – Darryl van der Peijl

Ter afsluiting is er aan het eind van het programma een borrel! Onder het genot van een hapje en een drankje biedt dit gelegenheid om de sprekers, MVP’s en experts vragen te stellen die tijdens de sessies niet aan bod zijn gekomen. We zijn deze eerste Theme Night te gast bij Ordina, gevestigd op Ringwade 1 te Nieuwegein.

Ben jij net zo enthousiast als ons? Schrijf je nu hier in!

Locatie
Ordina Ringwade 1
3439 LM Nieuwegein
Routebeschrijving

Inschrijven
We streven ernaar om onze events laagdrempelig en daar waar mogelijk kosteloos te organiseren. Ook dit event is vrij toegankelijk waarbij inschrijving volstaat. We proberen het aantal no-shows zo klein mogelijk te houden, daar kun jij aan bijdragen. Hoe? Door je alleen op te geven als je ook daadwerkelijk kunt komen.

Voor dit unieke event kun je hier inschrijven.

Zonder sponsoren kunnen wij dit event niet mogelijk maken! Onze dank gaat uit naar Ordina voor het mogelijk maken van dit event. Schrijf je dus snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Namens Ordina, Hyper-V.nu en SCUG.NL hopen we je woensdag 25 maart te verwelkomen in Nieuwegein!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn1Share on Google+0Share on Facebook0