Vernieuwde website System Center User Group NL is Live!

We hebben als System Center User Group NL lang uitgekeken naar deze leuke dag! Allereerst het live gaan van de vernieuwde website waarbij als thema gekozen is voor “Dutch Clouds” met een knipoog naar het verleden en de toekomstige Cloud ontwikkelingen.

Team

Naast de lancering van de vernieuwde website, een nieuw eigentijds logo heeft ook de organisatie een vernieuwing doorgemaakt. We zijn dan ook erg blij en enthousiast om de vernieuwde samenstelling van de SCUG NL kenbaar te maken:

Zoals al aangegeven hebben we als User Group de ambitie om de community beter van dienst te zijn met diverse (nieuwe) initiatieven, gebruikelijke fysieke bijeenkomsten, gastsprekers, webcasts en de samenwerking met diverse User Groups verder te intensiveren door het organiseren van gezamenlijke bijeenkomsten.

Website

Speciale dank gaat uit naar Taco van Gerven – onze grafische ontwerper – voor de totstandkoming van de vernieuwde website. Taco nogmaals dank! De System Center User Group NL website wordt uiteraard (zou ik bijna willen zeggen) gehost op Windows Azure.

Evenementen

Vergeet je overigens niet om je nog in te schrijven voor ExpertsLive 2013! ExpertsLive is hét kennisevenement rondom Microsoft Windows Azure, System Center, Hyper-V, SQL Server, PowerShell en Windows Server. Er zijn al bijna 400 kaarten verkocht, wees er dus snel bij en profiteer nog van de early-bird korting t/m 31 oktober. ExpertsLive wordt georganiseerd dóór en vóór de community zoals: Hyper-V.NU, System Center User Group, Windows Azure User Group, Dutch PowerShell User Group , PASS (SQL) en de Windows Management User Group. Naast ExpertsLive zullen we binnenkort ook het eerste evenement voor 2014 bekend maken.

Uiteraard zijn we erg benieuwd naar jullie reacties van de vernieuwde website! Feedback, ideeën of anderszins zijn meer dan welkom en kun je hier achterlaten.

Namens het System Center User Group NL team,

Bedankt en tot snel!

scug_logo1

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn3Share on Google+0Share on Facebook0