System Center User Group NL – Jaaroverzicht

Het jaar is alweer bijna teneinde en de feestdagen staan inmiddels voor de deur. Het zijn korte en donkere dagen waarin de winter zijn intrede probeert te doen. Het is veelal een periode waarin we terugkijken op wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht en waarbij we vol verwachting vooruit blikken op wat het nieuwe jaar ons mag brengen.

Als System Center User Group NL mogen we terugkijken op een mooi jaar waarbij we nieuwe markt ontwikkelingen op het gebied van Cloud OS met Windows Server 2012 R2 en People Centric IT met System Center 2012 R2 en Windows Intune mochten verwelkomen.

Afgezien van de technische ontwikkelingen – waarover we, zoals jullie gewend zijn ook komend jaar weer op de hoogte blijven houden – hebben we als user group een aantal mooie zaken weten te realiseren. Denk hierbij aan de verschillende evenementen met als hoogtepunt de gezamenlijke System Center Summer Night met de Hyper-V.nu user group en Experts Live mede georganiseerd door de verschillende Nederlandse user groups.

Tevens willen we ook onze sponsoren – Microsoft, HP, Inovativ, Inter Access, Veeam en Taco van Gerven – bedanken voor hun ondersteuning en commitment het afgelopen jaar. Jullie steun is essentieel om als user group goed te kunnen functioneren en de community ten diensten te kunnen zijn, waarvoor dank!

Naast deze mooie evenementen heeft de System Center User Group NL een nieuw gezicht gekregen, zowel online als offline. Na de zomermaanden hebben een vernieuwde website gelanceerd waarbij we jullie – de community – beter kunnen informeren over evenementen en technische content in de vorm van blog posts, die we enige regelmaat proberen te delen.

Het team achter de System Center User Group NL is met een aantal bekende gezichten uit de community uitgebreid waar we met recht trots op zijn. Oprichter en drijvende kracht achter de user group, Maarten Goet heeft het denkbeeldige System Center stokje overgedragen aan een nieuw en gedreven team waarmee we volgend jaar weer evenementen en andere mooie initiatieven voor de community mogen organiseren.

Techniek…dat is wat we gemeen hebben en wat ons bezighoudt, maar er is meer dan alleen techniek. Gelukkig zou ik haast willen zeggen! De basis van wie we zijn en wat we doen wordt voor een belangrijk deel ingegeven door onze directe omgeving; familie, vrienden en dierbaren.

Namens de System Center User Group NL wensen wij jullie, familie, vrienden en dierbaren fijne feestdagen en een voorspoedig 2014 toe met liefde, geluk maar boven al goede gezondheid!

Brenda Kager
James van den Berg
Helmer Zandbergen
Robert Smit
Ronny de Jong

scug_logo_kerst_80x1852.png

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn1Share on Google+0Share on Facebook0